torstai 27. elokuuta 2015

PIHAKEINUN UUDET VAATTEET


Pari kesää sitten pihakeinun haalistunut punavihreä väritys alkoi särkeä silmiä. Ensimmäinen ajatus oli neuloa keinulle päälliset ja idea oli tietenkin toteutettava. Neulos on tehty bambulangasta, joka kuivuu nopeasti.  Projekti on kestänyt ikuisuudelta tuntuvan ajan, mutta lopultakin viimeistelyyn ryhtymisen inspiraatio syntyi ihanista kukkanuppineuloista. Joskus se on pienesti kiinni.


Etualan putket ovat päällystetty jo viime kesänä, takimmaiset sain kiinnitettyä loppuun tänään. Väri haalistuu auringossa tosi paljon, mutta neulomukset ovat kestäneet hyvin ainakin yhden talven yli.




Rehellisesti sanoen, vasta tuntikausien neulomisen jälkeen kävi ensimmäisen kerran mielessä, että maalejakin on olemassa. Mutta joskus metalliputkien ja maailman väliin tarvitaan jotain pehmeää. Ja kyllä, koko projekti on aivan hömppä, mutta jostain syystä tällaisista järjettömyyksistä tulee jollain tavalla "rakkaimpia" töitä.

3 kommenttia:

  1. Ei maailman täydy aina olla niin totista. Itsellä asuu peikkoja ja kanoja akkuinoiden välissä. Ym. Vähän leikkimielisyyttä täytyy elämässä olla. Tuo on tosi veikeä tuo neulomalla päällystetty kiikku. Mutta tuo sudenkorento on aivan upea. Itse tein koivun oksista mautta siitä tulikin surun korento.

    VastaaPoista
  2. Juuri näin, pilke silmäkulmassa elämä on paljon mukavampaa ja energisempää!

    VastaaPoista